download.png

Fotografie betekent letterlijk schrijven met licht. De kunst om dat licht te lezen, om dat licht te zien en te gebruiken is een van de belangrijkste creatieve vaardigheden van de beroepsfotograaf. Deze vaardigheid onderscheidt een goede foto van een minder goede foto. Een goede foto laat je niet meer los en grijpt je bij het nekvel: één beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. Professionele fotografie getuigt van echt vakmanschap en is niet zomaar even een “klik op de knop”.

In tijden waar iedereen zich professioneel fotograaf waant, is het noodzakelijk om zich te onderscheiden. Unieke momenten verdienen nu eenmaal unieke beelden.
Of het nu gaat om een bedrijfsreportage, een portret, huwelijk of evenement, wij belichten de zaak net iets anders. Met als resultaat een buitengewone foto in de sfeer die jij voor ogen had. Jouw verhaal vervat in een beeld om nooit meer te vergeten.

Ik ben mijn hele leven lang al gepassioneerd door schoonheid. Schoonheid in al zijn vormen: in de natuur, in de mensen, architectuur, beeldende kunsten… Let wel, schoonheid is voor mij niet hetzelfde als perfectie. Want het is net de imperfectie die een foto de moeite waard maakt. Ik heb de wereld gezien en woonde in die wereld. Fotografie is voor mij de enige taal die men overal ter wereld begrijpt. Het is voor mij dan ook het hoogste goed om die taal vast te kunnen leggen op de gevoelige plaat. Je kan het gerust een verlengstuk van mezelf noemen… Dit is wie ik ben.

U bent op zoek naar een fotograaf die uw taal spreekt?
Een fotograaf die uw uniek moment begrijpt?
Of een fotograaf die de zaak net iets anders belicht?

Contacteer mij vandaag nog en samen “maken” we uw foto!

LAURUS DESIGN NV
MARCUS LAURINSTRAAT 8
BE-8310 BRUGGE (SINT-KRUIS)
BTW BE 0416.764.854
RPR Gent afdeling Brugge
Tel +32 50 288 810
GSM +32 476 984066
CONTACT@FOTOGRAFIEBRUGGE.BE
Tweede website: www.stefaan-achtergael.be